Resor

Enligt appen Countries Been har jag varit 83 av världens länder, vilket långt ifrån är något rekord. Men spännande har det varit, med över hälften av Afrikas länder, resa som turist i Irak samt en tågluff i Rumänien med dottern Stina när hon var 12 år.

Passar alltid på att hitta god öl, fina löpturer och har jag den ihopfällbara cykeln med mig, så blir det förstås cykelturer. Jag har faktiskt bara blivit rånad en enda gång, i Nicaragua var det.

 

Inlägg om Resor

Resa till Kina

Resa till Kina

Kina är mer än Kinesiska muren och Den förbjudna staden. Jag mötte många spännande människor, som mannen som sprang baklänges i Shanghai

läs mer
Tåg i Vietnam

Tåg i Vietnam

En tågresa i Vietnam är en angenäm upplevelse i sakta mak. Du ser landskap och människor flöda förbi utanför tågfönstret. Och billigt är det.

läs mer
Bad i hela världen

Bad i hela världen

Jag tycker om att bada i hav och insjöar om temperaturen inte är alltför låg. Kallt vatten övervinner jag bara om det gäller att imponera på någon tjej, barnsligt va? Jag har badad i många världsdelar och aldrig råkat ut för bilharzia eller något liknande elände.

läs mer
Tågluffa på gamla dar

Tågluffa på gamla dar

Jag tågluffade aldrig när jag var ung. Men det har jag tagit igen på gamla dar. Välj ett passande interrail-kort och ge dig av. Enkelt! Slipp flygplatseländen och bilköer. Ju längre från Sverige du kommer desto artigare bemöts du som äldre person. här har du mina tips.

läs mer