Modelljärnväg i köket

av | 9 januari, 2023 | Modelljärnväg | 2 Kommentarer

När man som jag bor i en liten hyrd tvårumslägenhet i lilla Näsviken är köket det lämpligaste utrymmet för en en modelljärnvägsanlägging.

 

Köksskåpet bakom mig rensas från husgeråd och där får istället dekor, räls, rullande material, verktyg, lim och färg husera.

Maten får intas vid ett nyinköpt litet matbord med klaff. Där kan vi sitta upp till sex personer vid en ölprovning om det kniper.

Mycket till anläggningen har jag fått från brorsan. Två fullpackade kartonger anlände med PostNord till Näsvikens livs för vidare befordran till mitt kök.

I den här videon ser du hur jag har börjat med köksbordet och sedan belamrat mitt kök med modelljärnvägsanläggningen i skala 1:87.

2 Kommentarer

 1. Bitten Jonsson

  Vilken hobby, wow är så roligt att följa utvecklingen, jag kommer över och ser detta live vid tillfälle

  Svara
  • Björn Lundén

   Hej Bitten! Ja, det är en kul hobby, verkligen. Och snart släpper jag biljetterna till föreställningen, och jag lägger undan en åt dig … nä jag skojar, du är välkommen när det passar dig. Mvh! Björn

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på mina blogginlägg

Om du prenumerar här nedan, så kommer du att få ett e-post meddelande när jag publicerar nya inlägg. Du kan när som helst välja att avregistrera dig.

Suscríbete a mis publicaciones de blog

Si susribes acá, vas a recibir un correo electrónico cuando publico cosas nuevas.